ph
 
  ph
belépés
regisztráció
ph Kosár tartalma:
A kosár üres!
ph
ph
ph
www.   .hu   .com   .net   .eu   .info   .org   .biz     több végződés    
ph
ph
ph
ph ph
phph
ph
E-mail cím (felhasználói név):
ph
Jelszó:
ph
2FA     
ph
ph

megrendelés

ph
Kezdőlap
Új domain regisztráció
ph ph ph
Domain áthozatal
ph
ph

támogatás

ph
ph bullet ph Tudásbázis ph
ph ph ph
ph bullet ph Webmail ph
ph ph ph
ph bullet ph FTP engedélyezés ph
ph ph ph
ph bullet ph Domain admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Php MyAdmin ph
ph ph ph
ph bullet ph Postfix Admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Elfelejtett jelszó ph
ph ph ph
ph bullet ph Hűségprogram ph
ph
ph ph ph
ph
logo

Aktuális akciók

ph
ph
ph
Domain Akció, tárhely kedvezmények

10% kedvezmény minden új tárhely csomag rendelésnél:
Akciónkkal a tárhely szolgáltatásunk kipróbálását szeretnénk elősegíteni.
A kedvezményes díj az első évre vonatkozik.


20% kedvezmény az akcióban szereplő alternatív domain nevek díjából:
Az alternatív végződések világszerte gyorsan népszerűvé váltak, mert a telítődött domain piacon alig akadnak szabad és jó domain nevek a hagyományos végződésekkel. Akciónkkal azt szeretnénk ösztönözni, hogy minél többen gondolkodjanak ebben az alternatívában is!

30% kedvezmény új domain regisztráció esetén az akciós végződésekre:
Hónapról hónapra kiválasztunk egy vagy több domain végződést, amelyet érezhetően nagy kedvezmény mellett regisztrálunk.
Ezek a promóciós időszakok jó alkalmat teremtenek az adott domain végződéssel is levédeni olyan neveket, amelyek esetleg már foglaltak .hu végződéssel. A következő 1 évben látszani fog, hogy mennyire hasznosul az akciósan szerzett domain név és lejártakor már ennek függvényében egyszerű lesz dönteni a sorsáról. Mi szól még a WebPark mellett?

Gyors:  Gyors szerverek, automatizált ügymenet, gyors feladatkezelés.
Példa az automatizált ügymenetre: Ha éjjel kettőkor fedez fel egy szabad, de jól hasznosítható domain nevet, akkor azonnal szeretné azt biztonságban tudni. A WebPark egy közvetlen rendelési felületet biztosít bankkártyás fizetési lehetőséggel. Így akár 5 perc múlva a domaint már biztonságban tudhatja, más számára nem lesz regisztrálható.

Egyedülálló domain választék:  Több, mint 120 népszerű domain végződés azonnal elindítható emberi beavatkozás nélkül az online felületünkön.
Ezen kívül a világ bármely országának domain nevéről információt tudunk adni, amely tartalmazza a helyi megkötéseket és azt az árat is, amelyért nálunk regisztrálható a domain. Eddig még nem akadt olyan domain végződés, aminek regisztrálását ne tudtuk volna elvállalni, hiszen számos térségben rendelkezünk jó kapcsolatokkal. Ennek köszönhetően még az egzotikus domain végződések árai is barátságosak, érdemes körülnézni az Interneten, hogy mennyire így van ez!

Egyszerű kezelhetőség: Mindent leegyszerűsítettünk, ami az adminisztrációhoz köthető. Csak annyi adatot kérünk be, amennyit tőlünk is megkövetel a törvény vagy a Domain regisztrációs szabályzat. A felület egyértelmű, letisztult, barátságos.

Elektronikus számlázás: Elektronikus számlát állítunk ki, amely kényelmes és költséghatékony megoldás. Számlázási rendszerünk automatikus, legtöbb számlánk kiállítása nem igényel emberi közreműködést. Árainkat részben ennek köszönhetően is tudjuk alacsonyan tartani.Amennyiben viszont papír alapú számlára van szüksége, úgy azt csak előre jelezve, külön díj (3500Ft+Áfa) ellenében tudjuk biztosítani.

Valós ügyfélszolgálat: Biztosan tapasztalta már, hogy sok helyen az alacsony árak hátulütőjeként nincs telefonos elérhetőség, esetleg nem reagálnak az e-mailekre vagy azt nem szakszerűen teszik.  A Webpark ügyfélszolgálata ezzel szemben telefonon is elérhető munkanapokon 10-16h-ig, a leveleket pedig jellemzően néhány órán,  legfeljebb 1 munkanapon belül megválaszoljuk, amellyel időt és energiát takaríthat meg!

Tényleg alacsony árak: Mennyire fontos, hogy egy weboldal megbízható, profi, ellenőrizhető helyen legyen, látogatói el tudják érni, adatvesztés soha ne történjen, a tulajdonos pedig nyugodtan aludjon?
Tudjuk, hogy ez évi több tízezer forintot is megér szinte bármilyen cégnek, nálunk viszont egy weboldal átlagos tárolási költsége csak havi néhány száz forintba kerül tárhely csomagtól függően.
Ezt az alacsony árfekvést az elégedett ügyfeleink száma tartósan biztosítja.
Nem egyszeri akciózásról van szó, hosszútávon is tartani fogjuk ezt az árszintet!
ph ph
ph ph ph
ph
ph

információk

bankkártyás fizetés

Legyen a Partnerünk!

A bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

CIB Bank
Elfogadott kártyák:


Bankkártyás fizetés
bullet ph ÁSZF
ph
bullet ph Adatkezelési nyilatkozat
ph
bullet ph Hitelesített számlák
ph
bullet ph Nyilatkozatok
bullet ph Vásárlási útmutató
ph
bullet ph Hibabejelentés
bullet ph Hűségprogram
- hogyan működik?
ph
bullet ph Domain Reseller program
ph WebPark.hu ©2024 Silicium Network Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.