ph
 
  ph
belépés
regisztráció
ph Kosár tartalma:
A kosár üres!
ph
ph
ph
www.   .hu   .com   .net   .eu   .info   .org   .biz     több végződés    
ph
ph
ph
ph ph
ph
akciók
ph
domain
ph
tárhely
ph
árak
ph
kapcsolat
ph
ph
phph
ph
E-mail cím (felhasználói név):
ph
Jelszó:
ph
ph
ph
ph

megrendelés

ph
ph bullet ph Új domain regisztráció ph
ph ph ph
ph bullet ph Domain áthozatal ph
ph
ph

támogatás

ph
ph bullet ph Tudásbázis ph
ph ph ph
ph bullet ph Webmail ph
ph ph ph
ph bullet ph FTP engedélyezés ph
ph ph ph
ph bullet ph Domain admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Php MyAdmin ph
ph ph ph
ph bullet ph Postfix Admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Elfelejtett jelszó ph
ph ph ph
ph bullet ph Hűségprogram ph
ph
ph ph ph
ph
logo

Aktuális akciók

ph
ph
ph
Domain Akció, tárhely kedvezmények

További akció: SSL tanúsítvány 3 hónapig ingyenesen!

SSL tanúsítvány 3 hónapig ingyen, utána 3600Ft+Áfa/év

20% kedvezmény minden új tárhely csomag rendelésnél:
Akciónk keretében tárhely szolgáltatásunk kipróbálására szeretnénk ösztönözni mindazokat, akiknek eddig még nem volt erre alkalma. Az első éves díjak alakulása így rendre nettó 2560Ft (3200Ft helyett), 4640Ft (5800Ft helyett), illetve 11520Ft (14400Ft helyett). A kedvezményes díj az első évre vonatkozik, amely időszak alatt reményeink szerint meggyőződhetnek szolgáltatásaink magas színvonaláról.


30% kedvezmény új domain regisztráció esetén az akciós végződésekre:
Hónapról hónapra kiválasztunk egy vagy több domain végződést, amelyet érezhetően nagy kedvezmény mellett, féláron regisztrálunk.
Ezek a promóciós időszakok jó alkalmat teremtenek az adott domain végződéssel is levédeni olyan neveket, amelyek esetleg már foglaltak .hu végződéssel. A következő 1 évben látszani fog, hogy mennyire hasznosul a féláron szerzett domain név és lejártakor már ennek függvényében egyszerű lesz dönteni a sorsáról. 


50% kedvezmény az akcióban szereplő alternatív domain nevek díjából:
Az alternatív végződések világszerte gyorsan népszerűvé váltak, mert a telítődött domain piacon alig akadnak szabad és jó domain nevek a hagyományos végződésekkel. Akciónkkal azt szeretnénk ösztönözni, hogy minél többen gondolkodjanak ebben az alternatívában is!


100% kedvezmény a domain átregisztrálás díjából:
A gyakorlatban ez ingyenes domain áthozatalt (regisztrátor váltást) jelent, ami azért nem természetes, mert ilyen esetekben a kedvezményezett akkreditált regisztrátornak egy érezhető összeget kell fizetnie a központi nyilvántartó felé, amit általában ügyfeleire hárít.
Mi ezt olyan módon tesszük díjmentessé, hogy az ügyfél is vállal egy év hosszabbítást nálunk, aminek díját az átregisztrálás alkalmával fizeti meg.
Így maga az átregisztrálás ingyenes.Mi szól még a WebPark mellett?

Gyors:  Gyors szerverek, automatizált ügymenet, gyors feladatkezelés.
Példa az automatizált ügymenetre: Ha éjjel kettőkor fedez fel egy szabad, de jól hasznosítható domain nevet, akkor azonnal szeretné azt biztonságban tudni. A WebPark egy közvetlen rendelési felületet biztosít bankkártyás fizetési lehetőséggel. Így akár 5 perc múlva a domaint már biztonságban tudhatja, más számára nem lesz regisztrálható.

Egyedülálló domain választék:  Több, mint 120 népszerű domain végződés azonnal elindítható emberi beavatkozás nélkül az online felületünkön.
Ezen kívül a világ bármely országának domain nevéről információt tudunk adni, amely tartalmazza a helyi megkötéseket és azt az árat is, amelyért nálunk regisztrálható a domain. Eddig még nem akadt olyan domain végződés, aminek regisztrálását ne tudtuk volna elvállalni, hiszen számos térségben rendelkezünk jó kapcsolatokkal. Ennek köszönhetően még az egzotikus domain végződések árai is barátságosak, érdemes körülnézni az Interneten, hogy mennyire így van ez!

Egyszerű kezelhetőség: Mindent leegyszerűsítettünk, ami az adminisztrációhoz köthető. Csak annyi adatot kérünk be, amennyit tőlünk is megkövetel a törvény vagy a Domain regisztrációs szabályzat. A felület egyértelmű, letisztult, barátságos.

Valós ügyfélszolgálat: Biztosan tapasztalta már, hogy sok helyen az alacsony árak hátulütőjeként csak online ügyfélszolgálat működik (úgy, ahogy). A Webpark ügyfélszolgálata ezzel szemben telefonon és személyesen is elérhető munkanapokon 10-16h-ig. Nálunk hamar feldolgozásra kerülnek a kérések, amellyel időt takarít meg!

Tényleg alacsony árak: Mennyire fontos, hogy egy weboldal megbízható, profi, ellenőrizhető helyen legyen, látogatói el tudják érni, adatvesztés soha ne történjen, a tulajdonos pedig nyugodtan aludjon?
Tudjuk, hogy ez évi több tízezer forintot is megér szinte bármilyen cégnek, nálunk viszont egy weboldal átlagos tárolási költsége csak havi néhány száz forintba kerül tárhely csomagtól függően.
Ezt az alacsony árfekvést az elégedett ügyfeleink száma tartósan biztosítja.
Nem egyszeri akciózásról van szó, hosszútávon is tartani fogjuk ezt az árszintet!
ph ph
ph ph ph
ph
ph

információk

bankkártyás fizetés

Legyen a Partnerünk!

A bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

CIB Bank
Elfogadott kártyák:


Bankkártyás fizetés
bullet ph ÁSZF
ph
bullet ph Adatkezelési nyilatkozat
ph
bullet ph Hitelesített számlák
ph
bullet ph Nyilatkozatok
bullet ph Vásárlási útmutató
ph
bullet ph Hibabejelentés
bullet ph Hűségprogram
- hogyan működik?
ph
bullet ph Domain Reseller program
ph WebPark.hu ©2018 Silicium Network Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.