Gyakran Ismételt Kérdések

C-panelre lenne szükségem. Melyik tárhely csomag tartalmazza?

A felhő tárhelyek (Cloud csomagok) tartalmaznak cPanelt, ezen kívül Softaculoust is, amely segítségével egyetlen kattintással telepíthető a Wordpress és további 380 app: https://softaculous.com/apps.

A klasszik tárhely csomagok szerverei más felépítésűek, azokon domain- és e-mail adminisztráció lehetséges, valamint FTP és SQL (PHPMyAdmin) kapcsolatot biztosítunk a tartalom feltöltéséhez.

Ha regisztrálok egy domaint és rendelek egy tárhelyet hozzá, mikortól használhatom?

Rendszerünk kártyás fizetés esetén azonnal elindítja a domain regisztrációt, amely a legtöbb végződésnél 1-15 perc alatt megtörténik. Az internetszolgáltatóknak azonban akár több órára is szükségük van ahhoz, hogy érzékeljék a bejegyzést. A webtárhelyek szintén elkészülnek néhány perc alatt, azonban amíg a domain nem él, addig a tárhelyek sem használhatók. Az SSL pedig csak a domain név és a tárhely aktivizálása után generálódhat le. Mindent összevetve számolhatunk azzal, hogy néhány órán, legfeljebb egy napon belül minden szolgáltatás működni fog.

WordPress oldalhoz melyik tárhely ideális?

Az összes felhőtárhelyek (Cloud csomagok) ideálisak, de a Klasszik tárhelyek Dinamikus- és Extra csomagja is megfelelő lehet. A WP oldalak üzemeltetésében azonban nemcsak a tárhely lényeges, hanem az is, hogy folyamatosan frissítve legyen a honlap az összes pluginnal együtt, mert különben nagy eséllyel fel fogják törni, rosszabb esetben kártékony kódok is kerülnek a kódba vagy spamek ezreit próbálják kiküldeni a nevében.